Spillesteder

Når du tildeles en kamp via DBUnet, vil der samtidigt være anført kampens spilleplads.


Husk at køre i god tid, så du ankommer til spillepladsen i god tid.

Der findes masser af muligheder for kørevejledninger, som google maps, krak og brug af GPS, de er dog kun hjælpemidler, det er din opgave at du har styr på hvor kampen og hvornår afvikles.

Som dommer vil du komme vidt omkring, i starten oftest i lokalområdet, og senere i en større radius. Det betyder også at der er stor variation i banerne og faciliteter. Ikke alle steder har seperat dommeromklædning, i disse tilfælde anbefales det at klæde om hjemmefra. Specielt ved ungdoms kampe, og kampe mellem modsatte køn.

Nogle steder vil der være lagt en kampbold og flag frem, andre steder ved at spørge det arrangerende hold. Ved at møde i god tid, har du også tid til at få disse praktiske ting på plads. Som udgangspunkt skal du tage de ting der er i dit omklædningsrum med tilbage.

Vis god konduite , og overhold reglerne for bla. hvor der må færdes i fodbold støvler, og lignende bestemmelser.

Ikke alle spillepladser er dedikeret til fodbold, du vil i forbindelse med dommergerningen komme ud på skoler,foreninger og stadions, hvor banerne også bruges til andet. Det kan betyde at målene måske ikke står korrekt, eller at der står andet udstyr omkring banen, som kan være til fare for spillet. Ved at møde i god tid, er der tid til at inspicere forholdene, og give det arrangerende hold tid til at udbedre mangler. Også her er en god dømmekraft vigtig.